Doelgericht Samenwerken


Wat is Doelgericht Samenwerken?

Doelgericht Samenwerken® is een eenvoudige en krachtige aanpak om mensen met doelen en elkaar te verbinden.
 

Wat zou in jouw organisatie, afdeling of team veranderen als er ècht sprake is van één lijn, één geluid? Als er werkelijk dezelfde taal gesproken wordt en de neuzen daadwerkelijk dezelfde kant uit staan omdat we dezelfde doelen helder en concreet voor ogen hebben? En als iedereen weet wat bepalend is om succesvol te zijn en tevens wat zijn/haar bijdrage daarin is?

Onze aanpak heeft inmiddels in de praktijk bewezen organisaties, afdelingen of teams op plezierige, eenvoudige, praktische en persoonlijke wijze binnen zeer korte tijd een blijvende boost te geven in Doelgericht Samenwerken.

Ontdek het zelf!

Wij faciliteren voor u

Om doelgericht succesvol te veranderen, helpen wij organisaties, leiders en leiderschapsteams bij:

 

Ontdekken

'Ontdekken' = In het oog krijgen, opduikelen, te weten komen, achterhalen, uitvinden, aantreffen, bemerken, bespeuren, gewaarworden, onthullen, onderscheiden, opsporen, uitpluizen, vinden, blootleggen

Iedere nieuwe reis begint bij het helder hebben van de reisdoelen en waar je zelf staat. Ontdekken van mogelijkheden en onmogelijkheden. Van hieruit begint een droom, een visie vorm te krijgen.

Wij helpen je dit snel en helder in beeld te krijgen.

 

Kiezen

'Kiezen' = selecteren, uitkiezen, een keus maken, voorkeur bepalen, uitpikken

Als je daadwerkelijk op reis wilt gaan moet je een aantal vragen beantwoorden en duidelijke keuzes maken. Waar wil ik concreet naar toe? Hoe denk ik daar te komen? Wat heb ik daarvoor nodig? Wie zorgt voor wat? Hoe concreter de keuzes en het reisplan, des te krachtiger is de focus waarmee je als team op reis gaat. Daarnaast geeft focus duidelijkheid, rust, één taal en vereende krachten. Elementen die je absoluut verder brengen als organisatie, team of afdeling.

 

Doen

'Doen' = uitvoeren, in actie komen, in praktijk brengen, handelen, maken, verrichten, bewerkstelligen, maken

Plannen maken is leuk, maar papier is geduldig! Succes is 1% inspiratie en 99% transpiratie (Thomas Edison). Het is dus belangrijk dat iedereen in actie komt om het reisdoel te realiseren. En niet onbelangrijk: vergeet vooral niet zelf van de reis te genieten ;)